Ελληνοτουρκικό Survivor 3. Μαζί ή χώρια;..

Το Survivor 3 έχει μια ιδιαιτερότητα, όχι μόνο γιατί είναι Ελληνοτουρκικό.. έχει ξαναγίνει.. αλλά γιατί αυτή τη φορά θα διεξαχθεί σε μια εποχή που τα κοινωνικά δίκτυα παίζουν μικρό η μεγάλο ρόλο στην καθημερινή μας ζωή! συνεπώς και σε αυτό!

Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε – και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε – τι έχουν κάνει οι γείτονες μας.. όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε άλλους.. Δεν πλήρωσαν ποτέ για τα λάθη τους.. γι αυτό το Ελληνοτουρκικό Survivor 3 αποτελεί μια πρόκληση για πολλούς στη χώρα μας!

Αυτή είναι όμως η μια όψη του θέματος, η άλλη λέει ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχει και ελπίδα.. η ελπίδα ότι οι νέες γενιές, με τη μόρφωση τους, με πιο ανοιχτό μυαλό.. ίσως μπορέσουν να ξεπεράσουν το παρελθόν και όπου είναι εφικτό να διορθώσουν ότι μπορούν.. ίσως..

Το ζήτημα αυτό είναι μια τεράστια κουβέντα και αυτός ο χώρος εδώ δεν είναι ο κατάλληλος να αναπτυχθεί.. εδώ μας ενδιαφέρει το παιχνίδι. Στην ερώτηση λοιπόν που απασχολεί πολλούς.. << να δεχτούμε Τούρκους σχολιαστές στις ομάδες μας; στις σελίδες μας; να δούμε και να σχολιάσουμε μαζί το παιχνίδι; >> η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Οπως μας δέχτηκαν και μας καλωσόρισαν αυτοί, το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε κι εμείς! Ενα παιχνίδι επιβίωσης δεν είναι πεδίο άσκησης εξωτερικής πολιτικής, δεν μπορεί να διχάσει, ούτε και να ενώσει δυο λαούς. αλλά αν δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε σε κάτι τόσο απλό, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τι θα συμβεί σε κάτι πραγματικά σοβαρό στο μέλλον..

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι σκέφτονται οι γείτονες, για το παιχνίδι πάντα.. Πως το βλέπουν; τι προσέχουν σε αυτό; τι συμπαθούν και τι αντιπαθούν; με τι παθιάζονται; Με ποια κριτήρια υποστηρίζουν κάποιο παίκτη; Εχουμε κοινά σημεία και ποια; στο τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτό το περίφημο παιχνίδι;

Το Ελληνοτουρκικό Survivor 3 έρχεται.. και σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα.. Ας το δούμε κι εμείς διαφορετικά.. και ας το χαρούμε! αν μάλιστα καταφέρουμε και να τους κερδίσουμε θα είναι και μεγαλύτερη η απόλαυση!..

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ελληνοτουρκικό Survivor 3. Μαζί ή χώρια;..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.