Ο οικοδεσπότης Σάκης Τανιμανίδης

Για τρίτη τηλεοπτική σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση του Survivor. Έχουμε συνδέσει όλοι πλέον το πρόσωπό του και τις παθιασμένες περιγραφές του με το reality επιβίωσης!

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1981, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και πήρε  δίπλωμα τοπογράφου μηχανικού. Ωστόσο στα 28 του πήγε στη Βοστόνη για μεταπτυχιακές σπουδές στην επιχειρηματικότητα, αλλά και στο ΙΕ στη Μαδρίτη για ένα εξάμηνο. Ήδη όμως από το 2001 είχε ασχοληθεί με την τηλεόραση. Πρώτη του εκπομπή, όπου είχε μέρος της παρουσίασης, το Αστέρια και Λάβαρα στο TV100.

World-Party_-Ρωσία-17.06.2015_.jpg
Σάκης Τανιμανίδης & Γιώργος Μαυρίδης      World party

Έγινε γνωστός μέσα από την δημιουργία και σκηνοθεσία της ταξιδιωτικής εκπομπής World party, που από το 2011 προβαλλόταν στην ΕΡΤ3 ως το 2014 που μετακόμισε στον  ALPHA. Όπως δήλωσε η ιδέα του ήταν να δημιουργήσει μία ψυχαγωγική εκπομπή που θα του έδινε την δυνατότητα να ταξιδεύει με τους φίλους του. Συμπαρουσιαστής του ήταν ο φίλος του Γιώργος Μαυρίδης.

Το 2017 δέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΙ  και του Τούρκου παραγωγού  Acun Ilicali να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor. H επιτυχία του reality, που τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο, σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης , εδραίωσε την θέση του στο κανάλι. Για δύο χρονιές τον είδαμε και στην κριτική επιτροπή του  talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο¨

241364.jpg
Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός από παρουσιαστής είναι και παραγωγός και επιχειρηματίας. Από το 2010 έχει την εταιρία  τηλεοπτικών και διαφημιστικών παραγωγών Baby Blue Project, αλλά και δικό του ταξιδιωτικό γραφείο. Επίσης έχει ιδρύσει το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων (Museum of Illusions) στην Αθήνα.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο οικοδεσπότης Σάκης Τανιμανίδης

  1. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Μπορεί μερικές φορές να φωνάζει περισσότερο από το κανονικό, αλλά είναι βέβαιο ότι έχει δώσει μια άλλη νότα σε αυτό το παιχνίδι. Και μπράβο του! (που λέει και ο κ. Βουλαρίνος….)

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.