Ανώμαλη προσγείωση και ήττα 10 – 3..

Δεν κράτησε πολύ η χαρά για την πρώτη μεγάλη νίκη της Ελληνικής ομάδας και η νέα ήττα ήταν πολύ κοντά αυτή τη φορά στα όρια της συντριβής!

Σε ένα δύσκολο αγώνισμα που απαιτούσε συνεργασία, τέλειο συγχρονισμό, δύναμη και αντοχή -κυρίως από τους δυο βοηθούς- η Ελληνική ομάδα δεν τα κατάφερε.. Αρχικά τίποτα δεν έδειχνε αυτό που θα ακολουθήσει.. αφού οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 3 – 3 , από το σημείο εκείνο και μετά οι Τούρκοι έδειξαν να το βρίσκουν.. οι δικοί μας ξέμειναν από δυνάμεις, θόλωσε το μυαλό και η βαριά ήττα ήρθε φυσιολογικά..

Με ένα παίκτη να έχει ήδη αποχωρίσει και 2 κορίτσια να είναι εκτός λόγο προβλημάτων υγείας, η κατάσταση στην Ελληνική ομάδα δείχνει πολύ δύσκολή. Αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα στη ψυχολογία αλλά κυρίως στην σύνθεση της ομάδας -νέοι παίκτες;- τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα και αυτό θα έχει επιπτώσεις στην εξέλιξη και στο ενδιαφέρον του παιχνιδιού.

Στα ατομικά αγωνίσματα που προηγήθηκαν οι παίκτες μας τα πήγαν καλύτερα. Αρχικά στα κορίτσια φάνηκε πως θα επικρατήσουμε.. αφού είχαν μείνει τρεις Ελληνίδες με μια Τουρκάλα.. η οποία ήταν τόσο δυνατή που στο τέλος πήρε τη νίκη! Συγκινητική η προσπάθεια της Ντέμης Τσαγανού που το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε μια πιο ψηλή και δυνατή αντίπαλο!

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των αγοριών ήταν μια μικρή έκπληξη η νίκη του Σπύρου Γουρδούπη έχοντας θεωρητικά πιο δυνατούς αντιπάλους!.. Αυτός ο παίκτης δείχνει να αγωνίζεται περισσότερο με το μυαλό παρά με τα όποια άλλα σωματικά – αγωνιστικά προσόντα. Οι δύο συμπαίκτες του που επέλεξε να μοιραστεί το έπαθλο ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ημέρα αποχώρησης η χθεσινή και το συμβούλιο μας επιφύλαξε μια ακόμα έκπληξη.. Αποχώρησε η Ντέμη! Μια παίκτρια που χωρίς να είναι η καλύτερη.. σίγουρα μπορούσε να προσφέρει στην Ελληνική ομάδα. Αυτό το αναγνώρισαν τόσο ο Τόνι Σταυράτης που την είχε δώσει για υποψήφια όσο και παίκτες της τουρκικής ομάδας που ρωτήθηκαν σχετικά.. Η Ντέμη δεν είναι σε καμία περίπτωση χειρότερη από την Ιουλιέτα.. αλλά και τη Νάντια που δεν είχε ψηφιστεί από κανένα..

Αυτό το σύστημα της αποχώρησης από την πρώτη εβδομάδα είναι άδικο για όλους τους παίκτες που θα βρεθούν σε αυτή τη θέση. Θα πρέπει να επανεξεταστεί, τι να προλάβουν να δείξουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; και το όποιο λάθος γίνει, όπως στη περίπτωση της Ντέμης δεν μπορεί να διορθωθεί μετά.. Κάτι πρέπει να αλλάξει στην Ελληνική ομάδα και αυτό να γίνει σύντομα..

4 σκέψεις σχετικά με το “Ανώμαλη προσγείωση και ήττα 10 – 3..

  1. Τώρα πρέπει να δείξει η Ελληνική ομάδα ότι έχει τα αποθέματα ψυχής που πιστεύω ότι διαθέτει! Και πραγματικά, αυτό το θέμα της πρώτης σύντομης αποχώρησης νομίζω ότι πρέπει να επανεξετασθεί. Είναι άδικο για όποιον κι αν αποχωρεί…

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.