Τι αξία έχει μια Harley μπροστά σε ένα burger όταν πεινάς;

Επιτέλους νίκη για την Ελληνική ομάδα! Τα έδωσαν όλα στο πρώτο αγώνισμα επάθλου χτες οι Ελληνες παίκτες, το έπαθλο άλλωστε ήταν πρόκληση.. λαχταριστό Burger που μετά την νίκη τους 10-7 το τίμησαν δεόντως!

Αποφασισμένη έδειξε χθες η Ελληνική ομάδα, η πείνα χτύπησε κόκκινο και αυτό το έπαθλο δεν έπρεπε να χαθεί.. Για ακόμα μια φορά τα κορίτσια τα έκαναν όλα.. Με 8 δικές τους νίκες ήρθε ήρθε το τελικό 10-7. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν είχε αντίπαλο, όχι μόνο κέρδισε και άνετα όσες φορές αγωνίστηκε αλλά με την εμπειρία της στο συγκεκριμένο αγώνισμα βοήθησε και τους υπόλοιπους παίκτες! Μιλάμε βέβαια για τα υπόλοιπα κορίτσια, τα αγόρια δεν έχουν ανάγκη από βοήθεια.. χάνουν και μόνα τους..

Στο δεύτερο αγώνα μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες και των δυο ομάδων! Το έπαθλο ήταν μια Harley Davidson! Πολύ μεγάλο έπαθλο για την αρχή ακόμα του παιχνιδιού! Θα το κέρδιζε ένας μόνος παίκτης από τη νικήτρια ομάδα και μετά από ένα καθαρά τυχερή διαδικασία πιθανοτήτων.. Εδώ η Ελληνική ομάδα δεν τα κατάφερε, τα κορίτσια φέρανε μόνο 5 νίκες έναντι 1 των αγοριών! πως να κερδίσεις έτσι; Απλά χάσαμε 10-6.

Harley και vintage

Στο αγώνισμα μεταξύ των Τούρκων πιο τυχερή στάθηκε η Μπουσρά! Εφτασε στον τελικό με αντίπαλο τον Χακάν, έκανε καλύτερες μαντεψιές και θα φύγει από τον Αγιο Δομίνικο με μια εντυπωσιακή Harley! Τις εντυπώσεις έκλεψε πάλι η Σαμπριέ, τα βάζει με όλους και με όλα, όσο αδύναμη είναι αγωνιστικά τόσο εκρηκτικό ταμπεραμέντο διαθέτει. Αν ανοίξει το στόμα της ξεχνάει να το κλείσει, όταν νευριάζει.. πρέπει να την κρατάνε! Προφανώς αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που τη βάλανε στο παιχνίδι και όχι για να βοηθήσει αγωνιστικά την αδύναμη γυναικεία Τουρκική ομάδα.

Η κατάσταση με τα αγόρια της Ελληνικής ομάδας έχει καταντήσει ανέκδοτο.. Χθες σε δυο αγωνίσματα φέρανε συνολικά 3 νίκες! ( 2+1 ) Είναι φανερό πως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν μπορούμε να περιμένουμε 7 και 8 νίκες από τα κορίτσια για να δούμε άσπρη μέρα.. για να φάμε.. Μια προσθήκη ενός νέου καλού παίκτη θα βοηθούσε, τώρα που είναι νωρίς ακόμα. Σήμερα θα μάθουμε ποιος αποχωρεί, τουλάχιστον ας είναι ένας εκ των Τόνι Σταυράτη και Βασίλη Σίμου και οι δυο είναι βαρίδια για την Ελληνική ομάδα!.

4 σκέψεις σχετικά με το “Τι αξία έχει μια Harley μπροστά σε ένα burger όταν πεινάς;

  1. Περίεργες οι κινήσεις της παραγωγής.. σε εμάς που υστερούμε στους άνδρες μας έφεραν ακόμη μία δυνατή γυναίκα και στην τουρκική ομάδα που υστερεί στο γυναικείο κομμάτι μία ακόμη αδύναμη αγωνιστικά γυναίκα.. μοναδικός σκοπός η τηλεθέαση λοιπόν..

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.