Πολλή αγωνία και πολύ φαγητό! Back to back νίκες! 10-9 χ 2

Αγωνία, ένταση αλλά στο τέλος φάγαμε καλά! Με ανατροπές η Ελληνική ομάδα κέρδισε και τα δύο χθεσινά έπαθλα φαγητού, ίδιο το σκορ 10-9 αλλά το δεύτερο κυριολεκτικά στο νήμα! ( Σημαία )

Με τη πλάτη στο τοίχο βρέθηκε στο πρώτο αγώνισμα η Ελληνική ομάδα. Με το σκορ στο 9-7 εναντίον μας η κιδαμόπιτα με το κέικ έμοιαζαν για ακόμα μια φορά μακρινό όνειρο, αλλά οι παίκτες μας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.. Με 3 διαδοχικές νίκες και την Αφροδίτη Σκαφίδα να δίνει τη χαριστική βολή, το πολύτιμο έπαθλο κατέληξε εκεί που έπρεπε!.. Πολύ καλός ο Νίκος Κοσμάς, με 3 νίκες επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά την αγωνιστική του άνοδο!

Ντέρμπι ήταν και το δεύτερο αγώνισμα συνεργασίας! Ίδιο σκορ αλλά αυτό που μας μένει είναι το φινάλε! Η συγκλονιστική εμφάνιση στον τελευταίο διπλό γύρο, από την Κατερίνα Δαλάκα! Τα αγόρια Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τόνι Σταυράτης δεν είχαν τόσο καλή συνεργασία στο αρχικό run.. η Κατερίνα μπήκε στον τελικό στόχο με ένα μικρό μειονέκτημα απέναντι στη Σουντέ.. αλλά όχι μόνο κατάφερε να τη φτάσει αλλά και να πάρει τη νίκη σηκώνοντας τη σημαία κυριολεκτικά 1,2 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από την πολύ καλή αντίπαλο της!

Η εμφάνιση αυτή της Κατερίνας, αν υπολογίσουμε τον τρόπο, το χρονικό σημείο και τη σπουδαιότητα του αγώνα.. σίγουρα είναι η καλύτερη εμφάνιση Ελληνα παίκτη που έχουμε δει μέχρι στιγμής! Πολύ καλός αυτή τη φορά και ο Κυριάκος Πελεκάνος με δυο νίκες στο συγκεκριμένο αγώνισμα! Απογοητευτικός και πάλι ο Πάτρικ Ογκουνσότο.. Μοίρασε όμως το έπαθλο του ( μπουτάκια κοτόπουλου και πατάτες τηγανιτές ) στους υπόλοιπους παίκτες!

Στο συμβούλιο ο Ατζούν κράτησε για τον εαυτό του το ρόλο του πρωταγωνιστή! και μας ξάφνιασε διπλά.. Ούτε λίγο ούτε πολύ.. έβαλε χέρι στην Τουρκική ομάδα αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν τηρούν κάποιους κανόνες fair play.. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι οι Τούρκοι παίκτες φωνάζουν <Δεν μπορεί> ενώ οι Έλληνες παίκτες δεν κάνουν το ίδιο..

Τόνισε τη περίπτωση της Σαμπριέ που δεν μπορούσε να πηδήξει στο νερό.. και τη συμπαράσταση από την Κατερίνα, ενώ οι Τούρκοι αργότερα προέτρεψαν τη Μπουσρά να μη σταματήσει.. όταν η Κατερίνα άργησε να ξεκινήσει τον αγώνα της. Τέλος αναφέρθηκε και στα ματσαρίσματα αφήνοντας αιχμές ότι διαλέγουν πάντα τους ίδιους και τους ίδιους εύκολους παίκτες!

Τέτοιες παρεμβάσεις κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ΛΑΘΟΣ! γιατί αλλάζουν τη μορφή του και γιατί αποτελούν κατά κάποιο τρόπο χειραγώγηση. Τους κανόνες τους ορίζεις από την αρχή και φροντίζεις να είναι ξεκάθαροι και δίκαιοι προς όλους! Στην εξέλιξη επεμβαίνουμε μόνο σε ακραίες περιπτώσεις ( βιαιοπραγία, καταστρατήγηση κανονισμών κλπ )

Τα λάθη πάντα πληρώνονται! και αυτό συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα ή παιχνίδια! Η Στρατηγική και η τακτική κάθε ομάδας είναι καθαρά δική της υπόθεση αρκεί να μην παραβιάζει βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Δεν μπορεί κύριε Ατζούν να μας παρουσιάζεις το Survivor σαν το πιο σκληρό παιχνίδι του κόσμου που οι παίκτες πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να νικήσουν, να φάνε και εν τέλει να επιβιώσουν.. αλλά σε ενοχλεί που κάποιος από αυτούς φωνάζει <δεν μπορεί> όταν αγωνίζεται ένας αντίπαλος του.. Αν δεν θέλεις να επιλέγουν συγκεκριμένους μόνο στα ματσαρίσματα.. μη βάζεις μέσα παίκτες ατραξιόν σαν τη Σαμπριέ και τον Πάτρικ..

Αλλη μια έκπληξη χθες ήταν η ανακοίνωση για τα 10 συνολικά αυτοκίνητα που αποφάσισε να μοιράσει η παραγωγή! Άλλο ένα λάθος είναι ο τρόπος που θα τα μοιράσει.. καθαρά στη τύχη! Με την ίδια βαρετή διαδικασία του άσπρου – μαύρου.. και δεν φτάνει αυτό.. Οι τυχεροί παίκτες που κερδίζουν ένα αυτοκίνητο μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα! Αν κάποιος είναι πολύ τυχερός δηλαδή, μπορεί να φύγει από εκεί με 3 , 4 αυτοκίνητα! Μπορεί να κερδίσουν αυτοκίνητα ο Τόνι, η Μπουσρά, ο Σπύρος, ο Κυριάκος, η Σαμπριέ.. και όχι η Κατερίνα, η Δήμητρα, η Αφροδίτη, ο Χικμέτ, ο Νίκος!.. Αυτό είναι Survivor; ή μήπως μια πιο εξωτική έκδοση του τροχού της τύχης;

Από τους 3 υποψήφιους Τούρκους, ο Ατακάν είναι τραυματισμένος εδώ και αρκετό καιρό! ο Μπορά είναι ο πιο αντιπαθής στο Ελληνικό κοινό.. λογικά ίσως και στο Τούρκικο.. αλλά τελικά έφυγε ο Χακάν! Πλήγμα για την Τουρκική ομάδα, ήταν αρκετά καλός αγωνιστικά και γενικά χαμηλών τόνων, έστω κι αν ανήκε φανερά στην υποομάδα του Χικμέτ. Το πιθανότερο είναι πως αγωνιστικά θα βοηθήσει την Ελληνική ομάδα η εξέλιξη αυτή.

4 σκέψεις σχετικά με το “Πολλή αγωνία και πολύ φαγητό! Back to back νίκες! 10-9 χ 2

  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα για τους κανόνες! Τους βαζεις από την αρχή, δεν τους αλλάζεις (όπως έχουμε δει σε προηγούμενα παιχνίδια) κατά το δικούν και δεν παρεμβαίνεις στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης ένας παρουσιαστής πρέπει να μένει στον ρόλο του, να μην γίνεται προπονητής, συμβουλάτορας , επικριτής.. και να επεμβαίνει στο παιχνίδι.

    Αρέσει σε 2 άτομα

  2. Πότε είχε κανόνες το Survivor για να αποκτήσει τώρα; Απλά φέτος έχει ξεφτιλιστεί η έννοια του παιχνιδιού επιβίωσης όσο δεν πάει… Όσο για τον Ατζούν, το έχει παίξει πατριάρχης από την αρχή αλλά και ο Σάκης μας δεν πάει πίσω. Απλά οι δικοί μας δεν δίνουν τόσες αφορμές και πιθανόν ο Σάκης δεν θα έκανε παρατηρήσεις δημόσια γιατί δεν πολυταιριάζει και στην κουλτούρα μας.

    Αρέσει σε 2 άτομα

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.