Μαύρο ή Άσπρο?

Αλλαγή εποχής για το Survivor 3 είναι σίγουρα η χθεσινή μέρα. Το τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης που ξεκίνησε φιλόδοξα με concept διαφορετικό των προηγούμενων χρόνων, ομολόγησε τελικά την αποτυχία του και άλλαξε μορφή.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες της παραγωγής το concept Ελλάδα VS Τουρκία δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση σε καμιά από τις δύο χώρες.. Το πάλεψε  φέρνοντας  παίκτες αγαπητούς στο κοινό- είτε νέους  είτε παλιούς- δίνοντας μεγάλα έπαθλα, αλλά.. τα νούμερα της τηλεθέασης δεν άλλαξαν..

Έσχατη λύση η ανάμειξη Ελλήνων και Τούρκων παικτών, δημιουργώντας δύο νέες ομάδες, την Άσπρη και την Μαύρη. Στο Συμβούλιο της Τρίτης μετά από ανοικτή ψηφοφορία όλων των παικτών αναδείχτηκαν οι δύο νέοι αρχηγοί, η Σεντά από την τουρκική πλευρά και η Κατερίνα Δαλάκα από την ελληνική που με τις επιλογές τους διαμόρφωσαν τις δυο νέες μεικτές ομάδες.

Αν και η επιλογή της Κατερίνας Δαλάκα ως αρχηγού της νέας ομάδας ήταν αναμενόμενη, η στήριξη της πλειοψηφίας των Τούρκων στη Σεντά μας εξέπληξε αρχικά.. από τη στιχομυθία αργότερα των δύο γυναικών καταλάβαμε ότι όλα σχεδόν ήταν προσυμφωνημένα.. Στο τέλος της διαδικασίας  βέβαια και οι δύο δήλωσαν ότι η συμφωνία τους για την επιλογή των παικτών δεν κρατήθηκε.

Η σύνθεση των δύο νέων ομάδων είναι:

Μαύρη ομάδα:  Κατερίνα, Σουντέ, Δήμητρα, Μελίσα, Ελπίδα, Ατάκαν, Γιουσούφ, Σπύρος, Παναγιώτης και Εμρέ.

Άσπρη ομάδα: Σεντά, Αφροδίτη, Μπουσρά, Ρία, Σαμπριέ, Νίκος, Χικμέτ, Τόνι, Μπορά, Οκάι και Κυριάκος.

Εντύπωση προκάλεσαν κάποιες από τις επιλογές των δύο γυναικών.. με κορυφαία από αυτές το όνομα του Ατακάν, ως πρώτη επιλογή της Κατερίνας από τους Τούρκους παίκτες, αντί του Χικμέτ.  Αν και η κίνηση της αυτή αποδόθηκε στη συμπάθεια της και μόνο προς τον  Ατακάν, μπορεί να ερμηνευθεί κι αλλιώς. Ο Χικμέτ είναι σίγουρα ο δυνατότερος και αποτελεσματικότερος παίκτης του παιχνιδιού αλλά με έντονη και ισχυρή προσωπικότητα που δύσκολα θα δεχόταν σε μία ομάδα να υπάρχει άλλος αρχηγός εκτός από αυτόν.

Γενικά η σύνθεση των δύο ομάδων φαίνεται ισοδύναμη αγωνιστικά, με την Μαύρη ομάδα να υπερτερεί ελαφρώς στο γυναικείο κομμάτι. Εκεί όμως που σίγουρα υστερεί η Άσπρη ομάδα της Σεντά είναι στη σύνθεση των χαρακτήρων. Τόνι, Χικμέτ, Μπορά αλλά και Σαμπριέ έχουν προκαλέσει τις μεγαλύτερες εντάσεις ως τώρα και στη συμβίωση και στον αγωνιστικό χώρο.

Κλείνοντας πλέον οριστικά το κεφάλαιο Ελλάδα – Τουρκία, η επόμενη μέρα βρίσκει ‘Ελληνες και Τούρκους με άλλους συμπαίκτες και άλλους αντιπάλους..  η συνύπαρξη τους στην παραλία αλλά και η απόδοση τους στον στίβο θα προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό? θα καταφέρει να δώσει την επιθυμητή τηλεθέαση?

 

 

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μαύρο ή Άσπρο?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.