Χτύπησε κόκκινο το θερμόμετρο στον Αγιο Δομίνικο!..

Τα πάντα είχε το χθεσινό επεισόδιο! Εντυπωσιακά έπαθλα -2 πιάτα Ντονέρ και πίτσες!- πολύ αμφίρροπα παιχνίδια, μεγάλες εντάσεις και δύο αποβολές! Πρωταγωνιστές στα επεισόδια, σχεδόν όλοι οι άνδρες Τούρκοι παίκτες!

Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε το πρώτο παιχνίδι, πολύ καλό και χορταστικό και το έπαθλο, γύρος Ντονέρ και μάλιστα δύο πιάτα για τον κάθε παίκτη! Η λευκή ομάδα ξεκίνησε καλύτερα και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-4 και 3-6 αλλά από εκεί και πέρα άλλαξαν όλα.. με πέντε συνεχόμενες νίκες οι μαύροι έκαναν αρχικά το 8-6 και με συνολικό σερί 7-1 έφτασαν στο τελικό 10-7! Καλύτεροι από τους νικητές ο Γιουσούφ με 3 νίκες και Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση με 2. Από τους ηττημένους ξεχώρισε κάπως μόνο ο Οκάι με 2 νίκες.

Πιο αμφίρροπη εξέλιξη είχε το δεύτερο παιχνίδι.. το έπαθλο εξίσου προκλητικό όσο το πρώτο. μια ολόκληρη πίτσα για κάθε παίκτη! Σχεδόν πόντο – πόντο ξεκίνησαν οι δύο ομάδες και έτσι συνεχίστηκε μέχρι τη μέση του παιχνιδιού, όπου οι λευκοί πήρανε μια μικρή διαφορά 5-7 αλλά η συνέχεια ήταν ίδια όπως στον πρώτο αγώνα.. η μαύρη ομάδα με ένα σερί 5-1 πήρε τη νίκη με 10-8! Ο Εμρέ με 3 νίκες ήταν ο καλύτερος για τους νικητές, Δήμητρα και Σουντέ από 2. Στους λευκούς, Οκάι και Ρία Κολοβού νίκησαν από 2 φορές.

Πολλές εντάσεις και δύο αποβολές είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, πρωταγωνιστές σχεδόν όλοι οι άνδρες Τούρκοι παίκτες, πλην του πολύ χαμηλών τόνων Οκάι. Σοβαρότερο αυτό ανάμεσα στον Γιουσούφ και τον Χικμέτ, όταν ο πρώτος μετά από μια ήττα του φόρεσε κολάρο στο κεφάλι του δεύτερου ένα κρίκο με αποτέλεσμα αυτός να αντιδράσει, να τον αρπάξει από το λαιμό και να ακολουθήσει ένα πανδαιμόνιο για μερικά λεπτά..

Όταν τα πράγματα ηρέμησαν, ο Ατζούν απέβαλε και τους δύο παίκτες ρίχνοντας το φταίξιμο και στους δύο, αλλά πολύ περισσότερο στο Γιουσούφ! και έτσι είναι! Αυτός έφταιξε περισσότερο, αυτός το ξεκίνησε. Οι δύο παίκτες έφυγαν από διαφορετικές κατευθύνσεις και σύντομα -όπως είπε ο Ατζούν- θα ανακοινωθούν και οι ποινές τους!

Μεγάλος χαμός σχεδόν για το τίποτα έγινε ανάμεσα σε Ατακάν και Μπορά, ο οποίος περνώντας πίσω από τον Ατακάν τον σκούντηξε; τον έσπρωξε ελαφρά; κάτι τέτοιο.. Ο Μπορά δεν είναι και το καλύτερο παιδί.. αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι κι αν έγινε η αντίδραση του Ατακάν ήταν πολύ υπερβολική!.. Περισσότερο με ξέσπασμα έμοιαζε παρά αυτό που συνέβη εκείνη τη στιγμή..

Ακόμα και ο πιτσιρικάς ο Εμρέ έχασε τη ψυχραιμία του όταν θέλησε να δώσει το χέρι στο Μπορά μετα από ένα μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά ο τελευταίος ήταν στο κόσμο του ως συνήθως, κάτι που εξόργισε κυριολεκτικά τον μικρό Εμρέ.. Ο Μπορά το δήλωσε καθαρά, πως μέρος της τακτικής τους είναι να χαλάνε τη ψυχολογία των αντιπάλων τους! οι άλλοι όμως γιατί τσιμπάνε τόσο πολύ; γιατί είναι τόσο ανίκανοι να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν τον ψυχολογικό πόλεμο που τους κάνουν οι λευκοί;

Οι προκλήσεις πάντα υπήρχαν ειδικά στη παραλία των Τούρκων.. Το γεγονός όμως ότι οι πρωταγωνιστές είναι μόνο άνδρες Τούρκοι παίκτες και επίσης η χρονική συγκυρία που συμβαίνουν όλα αυτά.. δηλαδή λίγο μετά την ένωση που φυσιολογικά όλοι θα έπρεπε να είναι πιο χαλαροί, αφού διασκέδασαν, έφαγαν, ήρθαν έστω και λίγο πιο κοντά.. μας κάνει να έχουμε και δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μας..

Μήπως όλο αυτό που βλέπουμε είναι με κάποιο τρόπο κατευθυνόμενο; Εντάξει έχουμε καταλάβει την τακτική των Χικμέτ και Μπορά, άλλωστε ο δεύτερος το ομολόγησε και μόνος του περί ψυχολογίας.. αλλά η αψυχολόγητη ενέργεια του Γιουσούφ.. το υπερβολικό ξέσπασμα του Ατακάν.. η έκρηξη χωρίς ιδιαίτερο λόγο του Εμρέ.. όλα αυτά μαζί δεν δείχνουν και τόσο φυσιολογικά.. Ας περιμένουμε να δούμε και τις ποινές για να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα..

Αν ανακοινωθούν ποινές – χάδι.. θα είναι σαν να τους λέει η παραγωγή με το τρόπο της.. ¨κάντε κι άλλα¨ Μη ξεχνάμε ότι ο Τόνι Σταυράτης για τις τόσο άσεμνες και προκλητικές φράσεις του και τη γενικότερη συμπεριφορά του δεν τιμωρήθηκε ποτέ!

 

5 σκέψεις σχετικά με το “Χτύπησε κόκκινο το θερμόμετρο στον Αγιο Δομίνικο!..

  1. Μαινόμενοι οι Τούρκοι στον Αγιο Δομίνικο, δεν τους προλαβαίνουμε από τότε που άλλαξαν οι ομάδες! Λογικός βέβαια ο ομοεθνής ανταγωνισμός, αφού θα υπάρχουν δύο νικητές φέτος, ένας από κάθε χώρα.. αλλά έχουν χάσει κάθε μέτρο.

    Αρέσει σε 1 άτομο

      1. Δύσκολα.. άλλη ιδιοσυγκρασία οι Τούρκοι, δεν έχουν κοινωνικούς ενδοιασμούς.. σε θέματα στρατηγικής όμως ίσως πάρουν κάποια μαθήματα..

        Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.