Μαύρη «γλυκιά» ανατροπή!..

Hot dog, καφέ και γλυκά, 4 συνολικά, ήταν το χθεσινό έπαθλο και ενώ η άσπρη ομάδα έδειχνε να το θέλει πιο πολύ και να είναι κοντά στο να το κερδίσει.. στο τέλος ήρθαν τα πάνω κάτω..

Πριν το παιχνίδι είδαμε τις δυο ομάδες στις παραλίες τους, να συζητούν για την αποχώρηση της Ελπίδας και ποια ομάδα συμφέρει περισσότερο. Οι Μαύροι κατηγορούσαν τον Μπορά ότι ασχολείται συνέχεια με τα δικά τους θέματα κι ότι έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ατακάν. Και για τον Χικμέτ πόσο τον πείραξε που δεν τον διάλεξε πρώτο η Κατερίνα.

Οι Λευκοί συζητούσαν για την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν στα ματσαρίσματα των γυναικών, ώστε να μην μένουν ποτέ εκτός η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Σεντά. Κατηγόρησαν την Σαμπριέ που δεν φωνάζει και χειροκροτεί στον πάγκο και ο Χικμέτ είπε -στην προσωπική του συνέντευξη- ότι «εμείς διαλέξαμε τον Νίκο για καλό παίκτη κι αυτός έχει φέρει μόνο 6-7 νίκες».

Αμφίρροπο έδειχνε το παιχνίδι στην αρχή. Οι λευκοί ήταν λίγο καλύτεροι και σταδιακά κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά 3 πόντων, αρχικά 2-5 και έπειτα 4-7 και σε εκείνο το σημείο όλοι πιστέψαμε πως το πράγμα άρχισε να ξεκαθαρίζει και η άσπρη ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί πλέον! Οι μαύροι -που μέχρι και χθες δεν είχανε και τη καλύτερη απόδοση στα »τυφλά» αγωνίσματα- έκαναν ένα εντυπωσιακό Come Back και με ένα σερί 6-1 έφτασαν στο τελικό 10-8!

Από τους νικητές, καλύτεροι οι Κατερίνα Δαλάκα, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σουντέ και Γιουσούφ, όλοι τους κάνανε 2 νίκες στις 3 φορές που αγωνίστηκαν. Από τους λευκούς ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Μπορά που νίκησε και τις 2 φορές που αγωνίστηκε. Κακοί ήταν οι Νίκος Κοσμάς και Οκάι, έχασαν και τα 2 παιχνίδια τους.

Ένταση προκάλεσε η Σαμπριέ στο τέλος του αγώνα, κατηγόρησε την ομάδα της για λάθος τακτική γιατί στο 8-8, αποφάσισαν να κρατήσουν το Μπορά για τη σημαία και όχι για το best of 2.. Αυτό εξόργισε πρώτα το Χικμέτ και μετά τη Σεντά που με τη σειρά τους της καταλόγισαν ότι είναι αργή, δεν φέρνει νίκες και κυρίως προσέχει πολύ και δεν τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο, άρα δεν δικαιούται να ομιλεί..

Αρκετοί ιδιαίτεροι και εκρηκτικοί χαρακτήρες υπάρχουν στην ομάδα των λευκών.. η πείνα μεγαλώνει από τα αρκετά χαμένα παιχνίδια τελευταία και αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα θα βγουν πολλά προβλήματα στην επιφάνεια.. Στη λευκή ομάδα το πάνω χέρι το έχουν οι Τούρκοι παίκτες με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό..

2 σκέψεις σχετικά με το “Μαύρη «γλυκιά» ανατροπή!..

  1. Πραγματικά γλυκιά ανατροπή.. οι Μαύροι έδειχναν να μην έχουν καθόλου τον στόχο, σε αντίθεση με τους Άσπρους! κι όμως κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι!

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.