Με Σαμπριέ ή χωρίς.. τους Μαύρους δεν τους σταματάει κανείς..

Η νέα νίκη της Μαύρης ομάδας και μάλιστα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 10-7.. μαρτυράει πως δεν ήταν η Σαμπριέ το πρόβλημα των λευκών.. ή έστω δεν ήταν μόνο αυτό.. Μπορεί να είναι και η μέση του Χικμέτ.. που έγινε μεγάλο θέμα συζήτησης ανάμεσα στον ίδιο και τον Μπορά μετά το τέλος του αγώνα.

Το ίδιο σενάριο είδαμε χθες με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ στην αρχή του παιχνιδιού.. Στα δεύτερα ματσαρίσματα οι Μαύροι πάτησαν πάλι γκάζι και ξέφυγαν πολύ! Το 5-5 έγινε 9-5, οι λευκοί ήταν φανερό ότι δεν μπορούσαν..και το μόνο που έμενε ήταν να μάθουμε την τελική έκταση που θα πάρει η διαφορά.. Το τελικό 10-7 μάλλον είναι τιμητικό για τους λευκούς.. Το έπαθλο -που δεν το είδαμε- θα πρέπει να ήταν χορταστικό και ιδιαίτερο, αφού εκτός από κοτόπουλο στο φούρνο περιελάμβανε και μια συνταγή για κρύο πιάτο από τη μητέρα του κάθε παίκτη!

Για τους Μαύρους, 3 νίκες η Κατερίνα Δαλάκα και από δύο Δήμητρα Βαμβακούση, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Γιουσούφ. Μια νίκη ο Εμρέ. Στους λευκούς καλός ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος με 2 νίκες, όπως και η Σεντά με τον Οκάι, μία νίκη ο Χικμέτ. Συγκινήθηκε πολύ στο άκουσμα του επάθλου και της ιδιαιτερότητας του ο Κυριάκος.. έχει χάσει σχετικά πρόσφατα τη μητέρα του.. Στην περίπτωση του, η συνταγή για το δεύτερο πιάτο του επάθλου, ήταν της συζύγου του.

Με την απουσία της Σαμπριέ, κάπου έπρεπε να βρουν να ρίξουν το βάρος της ήττας οι παίκτες της λευκής ομάδας και αυτό το έκανε ο Μπορά. Κατηγόρησε τον Χικμέτ ότι ουσιαστικά σαμποτάρισε την ίδια την ομάδα του προσποιούμενος τραυματισμό και πόνο στη μέση.. ότι διαφώνησε με τα ματσαρίσματα και το έδειξε με αυτό το τρόπο. Ο ίδιος φυσικά το αρνήθηκε, ακολούθησε έντονος διάλογος αλλά άκρη δεν βγήκε..

Μόνο μερικές νίκες θα μπορέσουν να αντιστρέψουν το κλίμα για τη λευκή ομάδα.. Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα.. θα υπάρξουν πολλές και μεγάλες εντάσεις στην ομάδα τους. Αντίθετα οι Μαύροι δείχνουν να είναι μια χαρά! Πολλές νίκες, τρώνε καλά, δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.. Τελευταία δείχνουν να διασκεδάζουν το παιχνίδι, πραγματικές διακοπές.. Μένει να δούμε αν το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν συγκυριακό ή αν όντως η αποχώρηση της, αδύναμης αγωνιστικά, Σαμπριέ θα ωφελήσει επιτέλους τη λευκή ομάδα να ανακάμψει.

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.