Επέστρεψαν με επεισοδιακή νίκη.. 10-8 οι Άσπροι τους Μαύρους!

Ότι δεν τρώγεται.. το κερδίζουν οι λευκοί! (ασυλίες, αυτοκίνητα) Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, νίκησαν τους Μαύρους 10-8 και στη διαδικασία του άσπρου – μαύρου η Αφροδίτη Σκαφίδα κέρδισε το αυτοκίνητο!

Το σήριαλ Ατακάν δεν θα μπορούσε να μην έχει συνέχεια και στο χθεσινό τελευταίο επεισόδιο.. και την αρχή την έκανε αυτή τη φορά ο ίδιος! Μετά από ένα νικηφόρο παιχνίδι του με τον Μπορά, πήγε στο πάγκο των λευκών και με μια χαρακτηριστική κίνηση, σαν να βγάζει το κεφάλι του Χικμέτ και να το κλωτσάει μακριά.. έδωσε στον τελευταίο την καλύτερη «πάσα» για τη συνέχεια.. Βούτυρο στο ψωμί του Χικμέτ -που δεν είναι και το καλύτερο παιδί όπως βλέπουμε- κάτι τέτοια..

Ο Χικμέτ δεν θέλει αφορμή για να προκαλέσει.. πόσο μάλλον τώρα.. ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρξει συνέχεια από τη πλευρά του και αυτό έγινε στο τέλος του αγώνα. Με μια κίνηση γνωστή κυρίως από το Βραζιλιάνο παλιό ποδοσφαιριστή Μπεμπέτο, έδειχνε να νανουρίζει ένα μωρό!.. μόνο που αυτός το έκανε να δείχνει διαφορετικό.. σε σχέση με τη κίνηση του παλιού παίκτη, αφού μιλούσε και κοιτούσε ξεκάθαρα τον Ατακάν που δεν ήθελε και πολύ να εκραγεί, πέταξε πρώτα το παπούτσι του στη πισίνα προς τον Χικμέτ και μετά απειλούσε να τον χτυπήσει..

Μετά από αρκετά λεπτά έντασης το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των υπολοίπων παικτών. Ο Ατζούν πήρε θέση αλλά δεν μας διαφώτισε και πολύ.. έριξε το βάρος περισσότερο στον Χικμέτ, θεωρώντας ότι η κίνηση του ήταν πιο προσβλητική από αυτή του Ατακάν και αδιαφορώντας αν αυτός ήταν που το ξεκίνησε νωρίτερα.. Πολλά λόγια για το τίποτα, αφού στο τέλος μας είπε ότι δεν θα υπάρξουν ποινές.. Αν θεωρείς ότι κάποιος έκανε κάτι προσβλητικό για κάποιον άλλον.. τον τιμωρείς, δεν τον απαλλάσσεις με το σκεπτικό ότι το έκανε «με τρόπο»

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είδαμε την τρίτη νίκη των λευκών στα τελευταία 4 παιχνίδια, μόνο που και πάλι δεν φάγανε.. πόσο θα αντέξουν; πόσες δυνάμεις έχουν ακόμα; Με εξαίρεση το 4-3 από τον Γιουσούφ, οι λευκοί ήταν μπροστά από την αρχή μέχρι το τέλος και η νίκη τους στη πραγματικότητα, ήταν πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό 10-8. Είχαν περισσότερους παίκτες που έφερναν νίκες, σε αντίθεση με τους Μαύρους που μόνο η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ουσιαστικά αξιόπιστη χθες για την ομάδα της.

Καλύτερος από τους νικητές ο Χικμέτ με 4 νίκες σε 4 παιχνίδια! Αρκετά καλός ο Νίκος Κοσμάς με 2 στα 2 και ο Μπορά με 2 στα 3, από μία νίκη η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Κυριάκος Πελεκάνος. Για τους Μαύρους τις μισές νίκες τις πέτυχε η Κατερίνα Δαλάκα, είχε 4 στα 4! Από μια νίκη έφεραν η Δήμητρα Βαμβακούση και οι Εμρέ, Γιουσούφ και Ατακάν. Σπύρος Γουρδούπης και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δεν βοήθησαν καθόλου.. 2 ήττες ο πρώτος και 3 ο δεύτερος.

Στη διαδικασία του άσπρου – μαύρου στον τελικό έφτασαν η Σεντά και η Αφροδίτη. Αρχικά η Σεντά φαινόταν πιο τυχερή, ήταν μπροστά και έδειχνε ότι θα κερδίσει.. αλλά με μια μικρή ανατροπή, η τύχη χαμογέλασε τελικά στην Αφροδίτη που ήταν και η νικήτρια! Μπράβο της, προτιμάμε φυσικά αυτά τα έπαθλα να τα κερδίζουν οι Έλληνες παίκτες.

Στο συμβούλιο αυτός που αποχώρησε -ως γνωστόν- ήταν ο Ατακάν. Ζήτησε συγγνώμη από όσους απογοήτευσε και δήλωσε πως είχε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.. Ας δεχτούμε το πρώτο.. αλλά το δεύτερο; Αν ανατρέξει κάποιος σε παλαιότερο άρθρο εδώ σχετικά με τον τρόπο που γίνεται το casting στην Αμερική και τι είδους προσωπικότητες ψάχνουν για το παιχνίδι.. θα βγάλει τα συμπεράσματα του.. Φεύγοντας αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του αλλά μόνο τη Σεντά από τους αντιπάλους. Η αποχώρηση του σίγουρα θα ηρεμήσει τη Μαύρη ομάδα..είχε καταφέρει να κουράσει τους πάντες.

ΥΓ. Για την ιστορία.. ο διάσημος Βραζιλιάνος παίκτης, πανηγύρισε με αυτόν το τρόπο του νανουρίσματος κάποια γκολ του, για να δείξει ότι τα αφιερώνει στο νεογέννητο τότε γιο του! και όχι για να προσβάλει κάποιον αντίπαλο, θεωρώντας και δείχνοντας ότι είναι ο «μπαμπάς» του.

 

4 σκέψεις σχετικά με το “Επέστρεψαν με επεισοδιακή νίκη.. 10-8 οι Άσπροι τους Μαύρους!

  1. Δυστυχώς ο Ατακάν, δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις δυσκολίες του παιχνιδιού.. κατέληξε να κουράσει συμπαίκτες, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό απ’ ότι φάνηκε.. σίγουρα θα κάνει καλό στην οάδα η αποχώρηση του.. πολύ ωραία η πληροφορία για τον Μπεμπέτο και την γνωστή -παραφρασμένη βέβαια από τους μιμητές του- κίνηση του νανουρίσματος.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.