Δημοσκόπηση: Αποτελέσματα δημοφιλίας Ελλήνων παικτών!

Η ψηφοφορία κράτησε 7 μέρες. Σαββάτο 11/5 – Παρασκευή 17/5 και το στατιστικό δείγμα είναι αρκετά μεγάλο! Οι 1155 ψήφοι κατανεμήθηκαν ως εξής:

Κατερίνα Δαλάκα Ψήφοι 661 Ποσοστό 57,23%

Δήμητρα Βαμβακούση Ψήφοι 148 Ποσοστό 12,81%

Νίκος Κοσμάς Ψήφοι 121 Ποσοστό 10,48%

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης Ψήφοι 97 Ποσοστό 8,40%

Αφροδίτη Σκαφίδα Ψήφοι 76 Ποσοστό 6,58%

Σπύρος Γουρδούπης Ψήφοι 21 Ποσοστό 1,82%

Κυριάκος Πελεκάνος Ψήφοι 16 Ποσοστό 1,39%

Ρία Κολοβού Ψήφοι 15 Ποσοστό 1,29%

Η Κατερίνα από την αρχή ξεκίνησε στη πρώτη θέση και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος.. Αρχικά βρέθηκε με ένα εξωπραγματικό ποσοστό κοντά στο 73%.. αλλά όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο όσο μεγάλωνε η συμμετοχή το ποσοστό της υποχωρούσε για να σταθεροποιηθεί στο τελικό 57,23%

Η Δήμητρα, επίσης από την αρχή ήταν στη δεύτερη θέση με ένα ποσοστό κοντά στο 9% – 10 % Μετά το επεισόδιο της Δευτέρας άρχισε να έχει μια μικρή άνοδο και έφτασε στο τελικό της 12,81%

Σπύρος, Κυριάκος και Ρία τίποτα το ιδιαίτερο.. όπως ξεκίνησαν έτσι τελείωσαν.. Σταθερά στις 3 τελευταίες θέσεις και με την ίδια σειρά.

Το πιο ενδιαφέρον ήταν στις θέσεις 3 έως 5. Ο Νίκος ξεκίνησε στην 5η θέση (Σαββάτο) και μάλιστα με μια μικρή διαφορά από την Αφροδίτη και τον Παναγιώτη που ήταν από πάνω του.. Από την Κυριακή και μέχρι να ξεκινήσει το επεισόδιο της Δευτέρας ήταν σε συνεχή άνοδο.. Πρώτα ξεπέρασε σιγά σιγά Αφροδίτη και Παναγιώτη και σχεδόν έφτασε την Δήμητρα στη δεύτερη θέση.

Η τάση έδειχνε πως μάλλον τις επόμενες μέρες θα την ξεπεράσει ή έστω θα υπάρχει μάχη μεταξύ τους για τη δεύτερη θέση!.. Μετά το τέλος του επεισοδίου της Δευτέρας η τάση αυτή σταμάτησε.. Ο Νίκος κράτησε την τρίτη θέση αλλά και η Δήμητρα άνετα τη δεύτερη.

Παρατηρήθηκε επίσης το εξής ενδιαφέρον στοιχείο.. Ο Κάθε αναγνώστης μπορούσε να ψηφίσει μόνο μία φορά αλλά μπορούσε να επιλέξει από 1 έως 3 ονόματα. υπήρχαν χρονικά διαστήματα που οι ψήφοι ανέβαιναν μόνο για τη Κατερίνα.. αυτό σημαίνει ότι δεν έχει μόνο τους περισσότερους υποστηρικτές αλλά και τους πιο φανατικούς, αφού, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι θαυμαστές της.. ψήφισαν μόνο αυτή χωρίς να χρησιμοποιήσουν τις άλλες δύο επιλογές!

Προφανώς αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι.. δεν τίθεται θέμα ποιος θα είναι ο Ελληνας ( Ελληνίδα στη περίπτωση αυτή ) νικητής στο Survivor 3!

6 σκέψεις σχετικά με το “Δημοσκόπηση: Αποτελέσματα δημοφιλίας Ελλήνων παικτών!

  1. Υπήρξα φανατική υποστηρικτής της Κατερίνας πέρυσι… Από το Nomads ακόμα όμως πίστευα πως η είσοδος παλαιών παικτών είναι άδικη. Δεν άλλαξα και δεν θα αλλάξω γνώμη. Όποιος έχει μια δεύτερη ευκαιρία είναι πράγματι πολύ τυχερός αλλά νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο να υποστηρίξω κάποιον από τα φετινά παιδιά και έχω πια καταλήξει ποιος θα ήθελα να είναι ο νικητής από την Ελληνική πλευρά… και δυστυχώς είναι outsider! Για τους Τούρκους ακόμα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε δύο. Έχω όμως λίγο χρόνο ακόμα. 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.