Οι λευκοί στην Κούβα, η παραγωγή στον κουβά..

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.. Η περίπτωση με το διαβατήριο της Κατερίνας Δαλάκα, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί στη παραγωγή.. Το ανακάλυψαν τώρα; και το ανακοίνωσαν λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγωνίσματος, που θα έκρινε το συγκεκριμένο έπαθλο;

Είναι δυνατόν μία επαγγελματίας αθλήτρια να μη ξέρει πότε λήγει το διαβατήριο της; Η παραγωγή όταν την κάλεσε να πάει στον Αγιο Δομίνικο δεν ρώτησε, δεν έψαξε τίποτα; Κι αν υποθέσουμε ότι η παίκτρια το αμέλησε.. οι άνθρωποι της παραγωγής τι έκαναν; δεν γνώριζαν πως θα υπάρξει και τέτοιο έπαθλο στο παιχνίδι; πρωτάρηδες είναι;

Η ανακοίνωση του Σάκη λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ξάφνιασε τους πάντες και στεναχώρησε περισσότερο φυσικά την ίδια την Κατερίνα αλλά και την ομάδα της. Το θέμα συζητήθηκε, άκρη δεν βρέθηκε και μάθαμε ότι η πρόταση της παραγωγής ήταν σε περίπτωση που νικήσει η Μαύρη ομάδα.. η Δαλάκα που θα έχανε το ταξίδι.. να ταξιδέψει μόνη της κάποια άλλη φορά με τα έξοδα πληρωμένα από τη παραγωγή..

Θα μπορούσαν να είχαν αφήσει το παιχνίδι να διεξαχθεί, να βλέπαμε το αποτέλεσμα και μετά να είχαμε ανακοινώσεις.. σίγουρα αυτό που έγινε χάλασε τη ψυχολογία της μαύρης ομάδας. Κάτι δεν πάει καλά στο Ελληνοτουρκικό Survivor.. κανονικά θα έπρεπε να βλέπουμε τα ίδια πράγματα και στις δύο χώρες αλλά μόνο αυτό δεν γίνεται.. Το σημερινό επεισόδιο για παράδειγμα, έχει παίξει στην Τουρκία μέρες πριν!

Ερασιτεχνικός προγραμματισμός και προχειρότητα σε όλο τους το μεγαλείο! Στο αγωνιστικό κομμάτι οι λευκοί δείχνουν να έχουν πάρει τα πάνω τους, δεν έκαναν τη πολύ μεγάλη ανατροπή αυτή τη φορά αλλά γύρισαν ένα παιχνίδι που ήταν πάλι πίσω στο σκορ 3-6! Με ένα σερί 7-2 έκαναν άλλη μία μικρή ανατροπή και με το γνωστό τελικό 10-8 σφράγισαν τα εισιτήρια για Κούβα!

Εξαιρετικός χθες ο Νίκος Κοσμάς, 4 νίκες σε 4 αγώνες! Από κοντά και η Σεντά με 3/4. Κυριάκος Πελεκάνος με 2/3 και Μπορά 1/2 οι υπόλοιποι πόντοι. Αφροδίτη Σκαφίδα 0/3 και Οκάι 0/2 δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα τους. Για τους Μαύρους η Κατερίνα έκανε 2/4, έχασε και το καθοριστικό τελευταίο παιχνίδι από την πολύ καλή χθες Σεντά. Σε μέτρια μέρα όλοι οι υπόλοιποι κάνανε από 1 νίκη ο καθένας, η Δήμητρα Βαμβακούση νίκησε στη μία και μοναδική φορά που αγωνίστηκε.

Κάτι νέο ήταν το μίνι αγώνισμα μνήμης που παρακολουθήσαμε χθες για πρώτη φορά! Κέρδισαν οι Μαύροι με 5-2 και μαζί και το έπαθλο, κρέπες με σοκολάτα. Ο Σπύρος Γουρδούπης έδειχνε ότι το ξέρει το παιχνίδι αυτό καλύτερα από όλους τους άλλους.. Το συγκεκριμένο πάντως παιχνιδάκι το είχαμε δει πρώτη φορά πέρσι στους τελικούς του Nomads! Έχει ενδιαφέρον όμως, είναι κάτι διαφορετικό και θα μπορούσαν άνετα να το εντάξουν στο πρόγραμμα.

6 σκέψεις σχετικά με το “Οι λευκοί στην Κούβα, η παραγωγή στον κουβά..

  1. Αστοχία της παραγωγής το διαβατήριο ενός παίκτη.. να το δεχτούμε.. όμως η ανακοίνωση του ότι θα αποκλειστεί από το έπαθλο, πριν καν διεξαχθεί το παιχνίδι, απαράδεκτη.. απ’ ότι φαίνεται δεν γνωρίζει μόνο ο Μπόρα τα mind games..

    Αρέσει σε 2 άτομα

  2. Στημενα παιχνιδια εναντιον μαυρης ομαδα κ γενικα κατερινας δεν τα βλεπουμε πλεον σακη δεν παιζεσαι τοσο ωθηση στον κυπριο….εχει ωραιοτατες ταινιες

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.