Οι λευκοί είναι ακόμα στη Κούβα.. άνετα την ασυλία με 10-7 οι μαύροι!

Και ασυλία και προμήθειες κέρδισαν χθες οι Μαύροι και μάλιστα πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 10-7, οι Έλληνες παίκτες της λευκής ομάδας που έπαιζαν για την επιβίωση τους στο παιχνίδι «κατάφεραν» να φέρουν μία μόνο νίκη!

Οι Μαύροι κερδίζουν τα περισσότερα παιχνίδια γιατί έχουν καλύτερους παίκτες και περισσότερο βάθος σαν ομάδα, αντίθετα με τους λευκούς που δείχνουν να είναι ή του ύψους ή του βάθους! Είναι λογικό σε ένα παιχνίδι να υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω για όλους τους παίκτες, αλλά αυτό το βλέπουμε σε μεγαλύτερο βαθμό από το φυσιολογικό σε κάποιους παίκτες των λευκών. Χθες όλοι γνώριζαν ότι σε περίπτωση ήττας των λευκών θα έφευγε Έλληνας παίκτης.. αλλά οι Έλληνες έφεραν μία μόνο νίκη!..

Η Αφροδίτη πραγματικά είναι πλέον στο δικό της κόσμο. με μια συμπεριφορά που δεν θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που γνωρίσαμε και συμπαθήσαμε στην αρχή του παιχνιδιού.. Κατάφερε να της κάνει παρατήρηση ακόμα και ο ήρεμος και χαμηλών τόνων Νίκος, γιατί σηκώθηκε και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο μετά από ένα αγώνισμα της. Δείχνει μπερδεμένη ή αγχωμένη, σαν να έχει χάσει κάπως τον έλεγχο.. Το σίγουρο είναι ότι έτσι χαλάει μόνη της, την καλή εικόνα που είχαμε γι αυτή!

Έκανε παράπονα παλαιότερα ότι δεν αγωνίζεται πολύ και δεν μπορεί να βρει ρυθμό.. Τώρα όμως που άρχισε να αγωνίζεται περισσότερο, δεν προλαβαίνει να μετρά ήττες.. αλλά συνήθως το ρίχνει κι αυτή στην τύχη!.. Χθες είχε 1/4, μια νίκη σε 4 παιχνίδια δηλαδή, προχθές το Σαββάτο, επίσης 1/4, την περασμένη Πέμπτη 1/3 και μια μέρα πριν, την τετάρτη 0/3! Αν είναι καλή κάποια μέρα μας λέει ότι βρήκε το ρυθμό της κι όταν -ως συνήθως χάνει- το ρίχνει στις συγκυρίες, στα ματσαρίσματα, στη τύχη.. Μήπως συμβαίνει το αντίθετο; μήπως κερδίζει που και που από τύχη;

Οι λευκοί πέρασαν μια μόνο φορά μπροστά στο σκορ 0-1, ισοφάρισαν τρεις φορές 2-2, 4-4, 6-6 αλλά έχασαν τελικά εύκολα όσο κι αν το τελικό 10-7 δείχνει κάπως γεμάτο σκορ. Δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα από 2 μόνο παίκτες.. Νίκος, Κυριάκος και Οκάι δεν έφεραν ούτε 1 νίκη και η Αφροδίτη μόνο 1 σε 4 αγώνες. Οι Μαύροι είχαν σε πολύ καλή μέρα Δήμητρα και Εμρέ αλλά οι υπόλοιποι, πλην Σουντέ, κατάφεραν να νικήσουν έστω μια φορά κι εκεί ήταν η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το χθεσινό παιχνίδι το πήραν σχεδόν μόνοι τους για τους Μαύρους, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Εμρέ! Η πρώτη έκανε 3/3 και ο δεύτερος 4/4! συνολικά έφεραν τους 7 από τους 10 πόντους της ομάδας τους. Η Κατερίνα Δαλάκα αγωνίστηκε μόνο 1 φορά και κέρδισε, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης 1/3 και ο Γιουσούφ 1/2. Αδύναμος κρίκος η πολύ κακή χθες, Σουντέ με 0/4! Οι 3 από τις 4 νίκες του Εμρέ ήταν με αντίπαλο τον Κυριάκο..

Για τους λευκούς απογοήτευση ήταν οι Έλληνες παίκτες, η μοναδική νίκη ήρθε από την Αφροδίτη με αντίπαλο την κακή στο συγκεκριμένο στόχο Σουντέ. Ο Κυριάκος Πελεκάνος έκανε 0/4 και ο Νίκος Κοσμάς 1 φορά μόνο αγωνίστηκε και έχασε. Πολύ καλός χθες ο Μπορά με 3/3 και η Σεντά 3/4. Μία ήττα για τον Οκάι. Όπως είπαμε και πιο πάνω είναι λογικό να υπάρχουν καλές και κακές μέρες, αλλά αυτές οι αυξομειώσεις στην απόδοση κάποιων παικτών στη λευκή ομάδα, είναι μεγαλύτερες από το φυσιολογικό.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Έλληνες επέλεξαν να βγάλουν τους Τούρκους από τη δύσκολη θέση να ψηφίσουν.. βγήκαν και οι 3 υποψήφιοι ψηφίζοντας ο ένας τον άλλο! Δεν το θεωρούμε δίκαιο να είναι ο Νίκος υποψήφιος μαζί με την Αφροδίτη και τον Κυριάκο.. Πιο δίκαιη πάντως ήταν η ανάδειξη των MVP της εβδομάδας! Κατερίνα και Νίκος για τους Έλληνες και Σεντά, Εμρέ για τους Τούρκους. Στο «συγκλονιστικό» αγώνισμα της επικοινωνίας κέρδισαν η Δήμητρα και ο Κυριάκος και πήραν μαζί τους τον Παναγιώτη και την Αφροδίτη αντίστοιχα.

Στα χαριτωμένα της χθεσινής μέρας ήταν η στιγμή που ο Εμρέ αποκάλεσε τη Δήμητρα «μωρό μου» οι λευκοί χαμογέλασαν και είπαν τα δικά τους.. η Δήμητρα το πήρε κατάκαρδα και τους έκανε παρατήρηση.. αλλά ο ίδιος ο Εμρέ συνέχισε ακάθεκτος! από τότε που είδε και μύρισε τη θεία του δεν τον σταματά τίποτα.. ούτε μέσα ούτε έξω από τον αγωνιστικό χώρο! Το ενδιαφέρον σήμερα είναι μεγάλο, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης θα δούμε δύο αγωνίσματα με πολύ μεγάλα έπαθλα! το ένα από αυτά θα είναι ταξίδι στη Κολομβία! Πρώτη φορά στο Survivor αυτό το έπαθλο – ταξίδι!

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Οι λευκοί είναι ακόμα στη Κούβα.. άνετα την ασυλία με 10-7 οι μαύροι!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.