Με Χικμέτ πρωταγωνιστή, η πρώτη αγωνιστική μέρα μετά την ένωση!..

Τελείωσε το ευχάριστο διάλειμμα.. οι παίκτες έβγαλαν τα καλά τους ρούχα (sic) φόρεσαν τα γνωστά κουρέλια και μας πρόσφεραν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στη μετά ένωση (;) εποχή. Η νίκη, 10-9 και το αυτοκίνητο κατέληξαν στη λευκή ομάδα μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα!

Ντέρμπι με τα όλα του ο πρώτος αγώνας μετά την ένωση, όλοι οι παίκτες κεφάτοι και χορτασμένοι τα έδωσαν όλα για να διεκδικήσουν ένα ακόμα αυτοκίνητο. Πόντο – πόντο το παιχνίδι από την αρχή, σε ένα στόχο απλό αλλά και λίγο περίεργο που κάποιοι παίκτες τον έβρισκαν αμέσως και κάποιοι άλλοι είχαν αρκετές δυσκολίες.. Προς το τέλος η λευκή ομάδα ξέφυγε με 9-7 και όλα έδειχναν πως θα είναι και η τελική νικήτρια..

Εμρέ και Κατερίνα Δαλάκα είχαν αντίθετη γνώμη έφεραν το παιχνίδι στο 9-9 και όλα κρίθηκαν στη τελική διπλή κούρσα. Δήμητρα Βαμβακούση – Γιουσούφ και Αφροδίτη Σκαφίδα – Οκάι ήταν οι επιλογές των δυο ομάδων, με τις δύο κοπέλες να αναλαμβάνουν τις βολές στο στόχο. Πολύ πιο εύστοχη και γρήγορη η Αφροδίτη έδωσε τελικά εύκολα τη νίκη στην ομάδα της παρά τα κάποια παράπονα της Δήμητρας στο τέλος του αγώνα..

Κυριάκος Πελεκάνος και Μπόρα με δύο νίκες ο καθένας ήταν οι καλύτεροι από τους νικητές, δύο νίκες αλλά και μια ήττα είχε και η Σεντά. Από τη μαύρη ομάδα ξεχώρισαν ο Εμρέ και η Κατερίνα με 3 νίκες σε 3 αγώνες ο καθένας! Από μία νίκη έδωσαν στην ομάδα τους η Δήμητρα, Σουντέ και Ελπίδα Μεζιρίδου. Ακόμα μια φορά ο Χικμέτ έκλεψε τις εντυπώσεις με τις δύο ποινές που δέχθηκε από τον Ατζούν, η πρώτη επειδή ξεκίνησε νωρίτερα από τον αντίπαλο του και η δεύτερη για διαμαρτυρία..

Δεν έχει τέλος η ατυχία του Νίκου Κοσμά! για τρίτη φορά έφτασε στο τελικό της διαδικασίας άσπρο – μαύρο -με αντίπαλο χθες τον Χικμέτ- αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κερδίσει! Αυτή τη φορά μάλιστα βρέθηκε μπροστά με 3-1 και 4-2. μια ανάσα από το αυτοκίνητο αλλά η τύχη του γύρισε για μια ακόμα φορά στο τέλος τη πλάτη.. Ο Χικμέτ με τη πρώτη του συμμετοχή σε τελικό αυτής της διαδικασίας κέρδισε ένα αυτοκίνητο!

Από τη γενικότερη παρουσία του στο παιχνίδι θα λέγαμε ότι ο «θρύλος» Χικμέτ άξιζε να κερδίσει κι αυτός το συγκεκριμένο έπαθλο.. αλλά όχι με αντίπαλο τον δικό μας άτυχο Νίκο. Η εικόνα του και η εμφανέστατη απογοήτευση του στο πάγκο μετά το τέλος του παιχνιδιού τα έλεγε όλα.. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος, να πάρει κι αυτός αυτό που -όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα- του αξίζει! ένα αυτοκίνητο!

4 σκέψεις σχετικά με το “Με Χικμέτ πρωταγωνιστή, η πρώτη αγωνιστική μέρα μετά την ένωση!..

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.