Με την ανατροπή της χρονιάς, πήρανε το προβάδισμα οι λευκοί για την Ασυλία!

Ηχηρό χαστούκι των λευκών στους υπερόπτες Mαύρους και με τη μεγαλύτερη ανατροπή που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, πήρανε το προβάδισμα για μία πολύ κρίσιμη ασυλία!

Μόνο με υπεροψία ή χαλαρότητα των Mαύρων μπορεί να εξηγηθεί το αποτέλεσμα του αγώνα. Η Mαύρη ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά και έδειχνε σαφώς καλύτερη των αντιπάλων της. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ 3-0, 6-1 και 7-2! και μετά την πρώτη αντίδραση των λευκών ,που με ένα σερί 0-4 έφτασαν το παιχνίδι στο 7-6, παίρνοντας τα 2 επόμενα παιχνίδια βρέθηκαν μια ανάσα από τη νίκη 9-6! Ενα δεύτερο σερί 4-0 των λευκών έδωσε τη χαριστική βολή στους Μαύρους και το προβάδισμα για την ασυλία στους λευκούς.

Επιπολαιότητα και λάθη από τους Μαύρους, η επιλογή του Παναγιώτη αντί του Σπύρου που ήταν ο καλύτερος χθες για την ομάδα του και της Δήμητρας αντί για την Κατερίνα.. είναι δύο από αυτά. Αυτή η επιπολαιότητα του Εμρέ να γυρίζει και να σφυρίζει στον αντίπαλο κατάντησε εκνευριστική.. και χθες μάλλον στοίχισε στην ομάδα του.. Προφανώς δεν έχασαν από αυτό ή μόνο από αυτό αλλά όταν τα παιχνίδια είναι στη κόψη του ξυραφιού.. όλα παίζουν το ρόλο τους, μικρά ή μεγάλα..

Για τους νικητές καλύτεροι Σεντά και Μπορά με 3/4 αμφότεροι. Δύο νίκες από το Νίκο Κοσμά και από μία για Κυριάκο Πελεκάνο και Οκάι. Αδύναμος κρίκος για τους λευκούς η Αφροδίτη Σκαφίδα με 3 ήττες σε 3 παιχνίδια. Για τους Μαύρους καλύτερος ο Σπύρος Γουρδούπης με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δύο νίκες για τη Κατερίνα Δαλάκα και από 1 για Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Δήμητρα Βαμβακούση, Σουντέ και Γιουσούφ. Μοιραίος παίκτης ο Εμρέ, όχι απλώς έχασε και τα 3 παιχνίδια που αγωνίστηκε πριν τη σημαία.. αλλά έσπασε και τα νεύρα όλων στην ομάδα με τα καμώματα του.

Η Αφροδίτη συνεχίζει στο δρόμο που χάραξε ο Μπορά.. ήταν ο πρώτος που παραπονέθηκε για το περίφημο «καλή επιτυχία» προς τον Εμρέ και εκείνος δεν του απάντησε.. Το συνέχισε η Αφροδίτη με τη Δήμητρα.. έγινε θέμα συζήτησης.. αλλά χθες το συνέχισε πάλι! Οταν κάποιον τον ενοχλεί κάτι, δικαίως ή αδίκως, πολύ απλά δεν το ξανακάνουμε! Στην περίπτωση της Αφροδίτης ισχύει το: Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!..

Όπως πολύ σωστά επεσήμανε, στη λήξη του αγώνα ο Γιουσούφ  «Σήμερα βάλαμε το παιχνίδι σ’ ένα κουτί, το στολίσαμε με κορδέλες και το κάναμε δώρο στην αντίπαλη ομάδα, εξαιτίας των λαθών που κάναμε»… Μετά από αυτήν την μεγάλη ανατροπή των λευκών και το προβάδισμα που απέκτησαν, ο δεύτερος αγώνας ασυλίας προβλέπεται ακόμη πιο σκληρός..  ακόμη και μία στιγμή χαλαρότητας, ακόμη κι ένα μικρό λάθος, μπορεί να οδηγήσει την ομάδα που θα το κάνει, στο Συμβούλιο του Νησιού..

3 σκέψεις σχετικά με το “Με την ανατροπή της χρονιάς, πήρανε το προβάδισμα οι λευκοί για την Ασυλία!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.